Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Ceasul rău


ambulanta2Accidente uşoare, pe seama neatenţiei

Duminică, în jurul orei 17.45, C. Marian, de 45 ani, din comuna Făgeţelu, judeţul Olt a condus o bicicletă, pe strada Decebal din municipiul Râmnicu Vâlcea şi la intersecţia cu strada Republicii nu a respectat semnificaţia indicatorului „cedează trecerea” şi a pătruns în intersecţie, fiind acroşat de un autoturism marca BMW, condus regulamentar de I. Carmen, de 39 ani, din municipiu. În urma acci­den­tului, a rezultat vătămarea cor­po­rală uşoară a biciclistului, diag­nosticat cu TCC. Ambele persoane implicate în evenimentul rutier au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tot duminică, dar în jurul orelor 09.50, C. Nicolae, de 63 ani, din comuna Roşiile, a con­dus pe DJ 676 B – Lădeşti, un autoturism marca Dacia, iar la km. 1+ 750 m, pe fondul neatenţiei în con­ducere, a trecut cu roata stânga faţă peste piciorul lui B. Ilie, de 83 ani, care, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea drumului, fără să se asigure. Din accident, a rezultat rănirea gravă a pietonului, care a fost transportat la Spitalul judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de multiple fracturi. Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Bilanţul zilei s-a încheiat când C. Valentin, de 23 ani, din comuna Mîrşani judeţul Dolj, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65 C, la Km. 37+ 400 m, a acroşat o persoană care a traversat fără să se asigure şi prin loc nepermis, pietonul fiind diagnosticat cu leziuni la nivelul feţei şi piciorului stâng, traumatism cranio-facial, trauma­tism piramidă nazală, traumatism gambă, gleznă şi picior stâng. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ şi  i-a fost recoltată o probă biologică de sânge.

Viteza şi-a trecut în cont alte accidente

Duminică noaptea, la ora 01.20, P. Gabriel, de 45 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, a condus un autoturism marca Daewoo, pe DN67 – Buneşti, iar la km 175+907m, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi a lovit un cap de pod situat la intersecţia DN 67 cu strada Fireşti şi s-a răsturnat. În urma impactului, a rezultat rănirea a 4 persoane, respectiv conducătorul auto diagnosticat cu escoriaţii contuzie toracică, P. Maria, diag­nosti­cată cu TCF acut, fractură umăr, contuzii membre inferioare, Ştefania T., diagnosticat cu policon­tuzii membre inferioare, contuzie toracică dorsală şi R. Alexandru, diagnosticat cu TCC minor, plăgi multiple tăiate scalp, policontuzii membre.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat o probă biologică de sânge.

În aceeaşi zi, de la ora 21.30, P. Marius, de 24 ani, din municipiul Drăgăşani, în timp ce conducea un moped pe strada Tudor Vladimi­rescu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a neadaptării vitezei într-o curbă la stânga, a pierdut controlul mopedului, a acroşat parapetul de pe marginea drumului şi s-a răsturnat. Urmare a impactului a rezultat vătămarea corporală a lui Marius P. care a fost transportat la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul iniţial de plagă contuză gamba dreapta, plăgi escoriate.

Conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest, rezulta­tul fiind 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Principalii suspecţi de crearea unui prejudiciu de peste 250.000 lei prin furt au fost arestaţi preventiv

La data de 20 octombrie, sub coor­donarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecă­toria Râmnicu Vâlcea, poliţiştii i-au prezentat pe R. Mihai, M. Cristian şi M. Sibian instanţei de judecată, care în baza probatoriului adminis­trat, a admis propunerea Parche­tului local şi a dispus arestarea pre­ventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbaţii se află încarceraţi în continuare în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: