Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Ceasul rău


Doi vâlceni, cercetaţi pentru trafic de persoane

În dimineaţa zilei de joi, 6 sep­tembrie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – Serviciul de Combatere a Crimi­nalităţii Organizate Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vâlcea au organizat o acţiune pentru identificarea şi prinderea membrilor unei grupări de traficanţi de persoane care aveau ca principală activitate traficul de  minore. Victimele erau  exploatate sexual pe raza judeţului Vâlcea, mai exact de-a lungul drumului European E81 de pe Valea Oltului, iar clienţii erau racolaţi, în special, din restaurantele şi barurile cu program de noapte din zonă.

În cadrul acţiunii, a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa Laurei C., de 21 de ani, din Brezoi şi au fost puse în executare două mandate de reţinere. Unul pentru aceasta din urmă, dar şi altul pentru Venus C., de 26 ani, care coordona întreaga activitate infrac­ţio­nală.

În urma activităţilor desfăşurate, a rezultat faptul că, începând din vara anului trecut, Laura C. a racolat mai multe persoane de sex feminin, printre care şi o minoră de 17 ani. Acestea, prin ameninţări şi acte de violenţă, au fost folosite ca „marfă vie” în diferite localităţi de pe raza judeţului Vâlcea, Laura C. însuşindu-şi marea parte a banilor câştigaţi din această activitate. În total, se estimează că cei doi suspecţi au obţinut aproximativ 30.000 euro, bani cu care au achiziţionat un imobil în oraşul Brezoi şi un autoturism.

Cele două persoane au fost con­duse la sediul D.I.I.C.O.T. Biroul Terito­rial Vâlcea în vederea audierii de procu­rorul de caz, iar în urma proba­toriului ad­mi­nistrat în cauză, procurorul a luat împo­triva acestora măsura reţinerii pen­tru 24 ore, fiind acuzaţi de trafic de per­soane. Cercetările continuă pentru docu­­mentarea întregii activităţi infracţio­nale în cauză.

Un bărbat din comuna Vaideeni a fost prins băut la volan

Miercuri, 5 septembrie, în jurul orei 16.35, Aurel G. din comuna Vaideeni, a fost depistat de poliţiştii rutieri în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan, pe strada Calea lui Traian din municipiul Rm. Vâlcea având o alcoolemie de 1,61 mg/l alcool pur în aerul expirat şi dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. Bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean Vâlcea, acolo unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei exacte. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

A încercat să se sinucidă cu diluant

În după-amiaza zilei de 5 septembrie, Mihai G., din comuna Tomşani, a sesizat faptul că nepotul său, Eugen C., a încercat să se sinucidă. Având în vedere solicitarea primită, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii Postului de Poliţie Tomşani, care au constat că cele sesizate se confirmă.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că Eugen C., de 32 ani, care consumase în prealabil băuturi alcoolice, a ingerat voluntar o cantitate de diluant, după care a încercat să-şi taie venele de la mâna stângă. Tânărul care a fost găsit de mama şi unchiul său, a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Vâlcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiindu-i stabilit diagnosticul de ingestie voluntară de diluant şi secţionarea venelor superficială de la mâna stângă. În cauză se continuă cercetările pentru a stabili motivele care l-au determinat pe tânăr să dorească să îşi pună capăt zilelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: