Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Ceasul rău


Mandat de arestare dus la îndeplinire

Poliţiştii Biroului Urmăriri au pus miercuri în aplicare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribu­nalul Vâlcea, pe numele lui Gheorghe T., de 35 de ani, din oraşul Băile Olăneşti. Acesta fusese condamnat la 4 ani de închi­soare, pentru comiterea infracţiunii de tra­fic de persoane, de două sau mai multe persoane împreună, recrutarea, transpor­ta­rea, transferarea, cazarea ori primirea unei persoane, prin ameninţare, violenţă sau prin alte forme de constrângere, prin răpire, fraudă ori înşelăciune, abuz de autoritate sau profitând de imposibilitatea acelei persoane de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, ori prin oferirea, darea, ac­ceptarea sau primirea de bani sau de alte foloase pentru obţinerea consimţământului persoanei care are autoritate asupra altei persoane, în scopul exploatării acestei persoane. În sarcina acestuia, magistraţii Tribunalului Vâlcea au reţinut faptul că, în perioada anilor 2006-2007, Gheorghe T. a plasat, prin intermediul a două firme, mai multe persoane în Grecia, în scopul exploa­tării acestora prin încălcarea nor­melor legale privind condiţiile de muncă. Condamnatul a fost arestat, ulterior fiind încarcerat în Penitenciarul Colibaşi, în vederea executării pedepsei.

Acţiune desfăşurată de poliţişti pentru prevenirea şi combaterea faptelor prevă­zute de codul silvic

În baza Planului comun de acţiune „Scutul Pădurii 2012”, poliţiştii din cadrul I.P.J. Vâlcea-S.O.P.- Biroul pentru preve­ni­rea şi combaterea delictelor silvice au orga­nizat şi desfăşurat miercuri, 1 august, acti­vităţi de verificare a legalităţii trans­por­tului materialului lemnos, dar şi al pre­lucrării şi comercializării materialului lem­nos, în zona localităţilor Râmnicu Vâlcea – Bujoreni – Dăeşti – Călimăneşti, prilej cu care au fost oprite pentru control 7 autovehicule, legitimate 9 persoane, aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în cuantum de 2.420 lei şi s-a luat măsura confiscării a 2 m.c. material lemnos şi lemn de foc.

Pe raza comunei Bujoreni, a fost identificat Petre G., de 33 ani, din oraşul Bre­zoi, satul Valea lui Stan, Judeţul Vâl­cea, în timp ce transporta cantitatea de 2  m.c. material lemnos, lemn foc, cu aviz de în­soţire al cărui termen de valabilitate era expirat. S-a luat măsura sancţionării con­tra­venţionale a bărbatului, în baza Legii nr. 171/2010, cu amendă în cuantum de 2.000 lei, dispunându-se totodată confis­carea materialului lemnos, acesta fiind predat organelor silvice în vederea valo­rificării.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: