Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Ceasul rău


Bătrân cu piciorul rupt de căruță

Marți 10 iulie un bărbat de 72 de ani, din comuna Goleşţi, condu­­­cea un atelaj hipo pe drumul sătesc Drăgăneşti – Poeniţa, în rampă, iar la un moment dat animalele s-au speriat şi bărbatul a fost aruncat la pământ, atelajul trecându-i peste pi­cioa­re. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul judeţean Vâlcea, unde a fost diagnosticat cu fractură completă picior stâng.

Poliția în acțiune: Actele la control!

Ieri, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat pentru menţinerea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi în vederea prevenirii evenimentelor rutiere şi a depistării conducătorilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. Cu ocazia ac­tivităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au controlat 100 auto­vehicule, au întocmit 59 procese verbale, aplicând 82 de sancţiuni contra­ven­ţio­nale, din care 29 aplicate pentru depăşirea vitezei maxime admise pe respectivul sector de drum.

Poliţiştii din cadru Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de eveni­men­telor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 50 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8880 lei, controlarea a 106 de autovehicule, legitimarea a 161 per­soane. De asemenea, poliţiştii din cadru Poliţiei municipiului Drăgăşani au desfă­şu­rat și ei o acţiune pe linia prevenirii comiterii de fapte antisociale şi producerii de evenimentelor rutiere, având ca rezultat aplicarea a 16 de sancţiuni contra­ven­ţionale, în valoare de 1810 lei, controlarea a 108 de autovehicule, legitimarea a 156 persoane.

Moped contra pieton

A doua zi a acestei săptămâni a fost cu ghinion pentru un tânăr de 21 ani, din comuna Făureşti. Acesta, în timp ce conducea un moped neînregistrat, în co­mu­na Făureşti, a lovit o tânără care era pieton și care circula pe axul drumului în aceeaşi direcţie. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Drăgăşani, stabilindu-i-se diagnosticul prezumtiv de plagă picior drept, cu multiple escoriaţii şi hematon frontal. Condu­cătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de negativ.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: