Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Ceasul rău


Accident rutier la Tomşani pe fondul neatenţiei în conducere

Miercuri, 28 martie, în jurul orei 17.24, pe DN 67, în localitatea Tomşani, din direcţia Tg. Jiu către Rm. Vâlcea, a avut loc un accident rutier soldat cu accidentarea gravă a unei persoane. Astfel, un bărbat de 46 ani, din municipiul Reşita, judeţul Caraş Severin, în timp ce conducea o autoutilitară marca Iveco, la Km  156+690 m, într-un sector de drum în curbă la dreapta,  nu a redus viteza de deplasare,  iar pe fondul neatenţiei în conducere, l-a lovit cu partea dreaptă faţă pe un cetățean de 82 ani, din comuna Costeşti, care se deplasa pe partea dreaptă a părţii carosabile în aceeaşi direcţie de mers, trăgând cu braţele  un cărucior.

În urma impactului, vârstnicul  a căzut pe asfalt fiind rănit grav, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea unde i s-a stabilit diagnosticul de stare comatoasă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Zeci de sancțiuni pe șoselele vâlcene

În data de 28 martie, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat pentru menţinerea unui climat corespun­zător de ordine şi siguranţă publică şi în vederea prevenirii eveni­men­telor rutiere şi a depistării condu­că­torilor auto care încalcă prevederile legale privind circulaţia pe drumu­rile publice. Cu ocazia activităţilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au  controlat  82 autovehicule, au reţinut 7 certificate de înmatriculare şi au întocmit 54 procese verbale,  aplicând 77 de sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei muni­cipiului Drăgăşani, în urma acţiunii desfăşurate,  au aplicat 29 de sanc­ţiuni contravenţionale, în valoare de 4970 lei, au controlat 45 de auto­ve­hicule şi legitimat 60 de persoane. De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Rm. Vâlcea au aplicat 38 de sancţiuni contra­ven­ţionale, în cuantum de 6840 lei, au controlat 86 de autoturisme şi legi­timat 157 de persoane. La data de 28 martie a.c., în jurul orei 20.36, poliţiştii rutieri au oprit pentru control pe strada Calea lui Traian un autoturism marca Volkswagen. Oamenii legii  au stabilit că autotu­ris­mul era condus de un cetățean de 44 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar în urma testării cu apa­ratul etilotest s-a constatat că acesta avea o alcoolemie de 0.63 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: