Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Ceasul rău


Accident rutier grav la Budeşti pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatoarelor rutiere

Depăşirea neregulamentară con­tinuă să fie şi în anul 2011 una din cauzele generatoare de acci­dente rutiere la nivelul judeţului Vâl­cea, cu atât mai mult cu cât ris­cul de victimizare este ridicat în aces­te cazuri. Ieri la ora 16.15, Adri­an I. de 54 de ani din municipiul Zalău, judeţul Sălaj, conducând o autoutilitară pe D.N 67, în comuna Budeşti, judeţul Vâlcea, a ignorat sem­nificaţia indicatoarelor rutiere. Astfel, îndreptându-se dinspre Bu­deşti către Rm. Vâlcea,  la km 197+63 metri a efectuat manevra de depăşire neregulamentară a mai multor autovehicule, într-o curbă la dreapta, în  zona de acţiune a indi­catorului “Depăşirea interzisă” tre­când peste marcajul axial continuu. În urma efectuării acestei depăşiri, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară marca Citroen, con­dusă regulamentar din sens opus de Nicolae G. de 37 de ani, din Rm Vâlcea, dar şi în coliziune laterală cu un autoturism marca Fiat con­dus de Viorel F. de 33 ani din co­muna vâlceană Goleşti. În accident au fost răniţi grav Adrian I., diag­nos­ticat  cu fractură  diafiză femu­ra­lă stânga, Nicolae G. diag­nos­ticat cu  fractură deschisă femurală stân­ga şi Sever B., pasager dreap­ta în autoutilitara marca Citroen care a fost diagnosticat cu  fractură platou tibial extern genunchi stâng.

În urma studiilor s-a constatat că o coliziune frontală între două ma­şini care circulă cu 90 km/h co­res­punde unei căderi de la 25 m, iar la o viteză de 110 km/h, unei căderi de la 43 m. Poliţiştii vâlceni re­comandă tuturor participanţilor la traficul rutier să respecte semnifi­ca­ţia indicatoarelor rutiere, rolul aces­tora fiind acela de a stabili normele de circulaţie în vederea prevenirii unor astfel de evenimente cu con­secinţe nedorite.

Prinşi în flagrant la furat de fructe

Luni seara, la ora 18.00, Ioana S. a sesizat  că de pe terenul său situat în zona Cetăţuie din muni­ci­piul Rm. Vâlcea, au fost sustrase mai multe pere. Echipajul de sigu­ran­ţă publică din cadrul Poliţiei Mu­nicipiului Rm. Vâlcea s-a deplasat cu operativitate la faţa locului, iden­tificând în flagrant pe Daniel U. de 18 ani, Nadia C. de 41 ani, Răz­van S. de 19 ani, toţi din municipiul Rm. Vâlcea şi Gheorghiţa P. de 45 ani din comuna Lungeşti, judeţul Vâl­cea, care au sustras cantitatea de 429 kg. fructe dintr-o livadă apar­ţinând Ioanei S. Pe numele aces­tora, poliţiştii au întocmit  do­sar penal în care se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

31 de vitezomani sancţionaţi de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier  într-o singură zi

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea au continuat acţiunile pe şoselele vâlcene, pentru prevenirea eveni­men­telor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto şi a pietonilor cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin ne­res­pectarea regulilor de circulaţie. Aceştia au aplicat un număr de 69 sanc­ţiuni contravenţionale, dintre con­travenţiile constatate, cele mai multe fiind aplicate pentru neres­pec­tarea regimului legal de viteză, res­pectiv 31, valoarea totală a sancţiunilor însumând 10.787 lei. În activitatea desfăşurată au fost reţinute 3 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: