Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Ceasul rău


Trei șoferi au devenit pietoni

Polițiștii de la Rutieră au conti­nuat acțiunile pe șoselele vâlcene pentru prevenirea evenimentelor și pentru conștientizarea șoferilor și a pietonilor. Aceştia au desfăşurat 2 acţiuni pe linie de prevenire a eve­nimentelor rutiere şi au aplicat 64  sancţiuni contravenţionale, în va­loa­re de 12.585 lei. Şi de această dată, cele mai multe sancţiuni con­tra­venţionale, respectiv 41, au fost apli­cate pentru nerespectarea regi­mu­lui legal de viteză. În activitatea des­făşurată au fost reţinute şi 3  permise de condu­cere, unul pentru depăşire neregula­mentară, unul pentru depăşirea vite­zei legale cu mai mult de 50 km/h şi unul pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Neadaptarea vitezei l-a băgat în spital

Zilele trecute, la ora 13.20, în comuna Costeşti, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui conducător de moped. Astfel, în timp ce conducea un mo­ped pe strada Blezeni, un cetățean de 53 de ani, din comuna Costeşti, pe fon­dul neadaptării vitezei de depla­sare, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Kia, condus regulamentar de o femeie din Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, șoferul mopedului a suferit o fractură de gambă, fiind transportat la Spitalul Orăşenesc Ho­rezu, pentru acordarea de îngri­jiri medicale. Totodată, în urma tes­tă­rii cu aparatul etilotest a rezultat că acesta consumase băuturi al­coo­­lice, aparatul indicând o con­centraţie de 0,26 mg/l alcool pur în sânge. Cercetările continuă.

A lovit, în plin, doi pietoni

Ieri, în Râmnicu Vâlcea, pe strada Tudor Vladimirescu, a avut loc un accident rutier soldat cu doi răniți. O femeie de 27 de ani, născută în Chișinău cu domiciliul în Pitești, aflându-se la volanul unui Peugeot 206, nu a observat doi bărbați, de 24 și 31 de ani care se angajaseră în traversarea străzii și i-a lovit cu mașina. Cei doi s-au ales cu multiple fracturi fiind transportați la spital. Femeia a motivat faptul că nu a știut că-n acea zonă există o trecere pentru pietoni, dungile de pe carosabil fiind șterse, dar nu a observat nici indicatorul.

Mașina de spălat și cuptorul furat, în fânar

Polițiștii au depistat autorul unui furt comis în noaptea de3/4 iunie de la locuința unei femei din comuna Șirineasa. Un bărbat de 38 de ani a intrat prin efracție în locuința femeii, știind că aceasta este plecată la muncă în Spania, furând mașina de spălat, cuptorul cu microunde, lenjeriile de pat, prosoape, bunurile ascunzându-le într-un fânar din gospodărie. Hoțul este recunoscut de polițiști ca având vechi state, în Italia având restricție de intrare după ce a furat mai multe lucruri.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: