Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Ceasul rău


Cu arma ilegală, acasă

Poliţiştii Biroului Urmăriri au iden­tificat la domiciliul unui tânăr de 21 de ani, din comuna Malaia, o armă( pistol cu aer comprimat), din cate­goria celor supuse autorizării, pe care o deţinea ilegal. Pe numele tânărului, poliţiştii au deschis un dosar penal şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau port de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, faptă  prevăzută de art. 136/1 din Legea 295/2004 şi riscă până la 1 an închisoare.

A rămas fără portofel

Poliţiştii municipali au fost sesizaţi de o femeie de 76 de ani, din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, în jurul orei 10.00, în timp ce se deplasa pe o alee, printre blocuri, spre strada Mărăşeşti, din municipiul Râmnicu Vâlcea, un tânăr necunoscut i-a smuls portofel pe care îl avea în mână.  Din cercetările efectuate, s-a stabilit că autorul faptei a profitat de neatenţia victimei, care se deplasa cu portofelul în mână şi  i l-a sustras fugind printre blocuri. Femeia a declarat oamenilor legii că avea în portofel suma de 120 lei, 5 bonuri masă, în valoare totală de 45 lei şi cheile de la apartament. Poliţiştii au demarat o anchetă în vederea identificării autorului şi tragerii la răspundere penală.

A furat maşina, a condus fără permis şi a avariat-o

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit identificarea principalului suspect în cazul furtului unui autoturism, marca BMW, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Este vorba de un tânăr  de 22 de ani, din Râmnicu Vâlcea, care a sustras autoturismul din cartierul Ostroveni, l-a condus până pe strada Republicii, fără a poseda permis de conducere, a avariat un autovehicul staţionat şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie. În cauză, se continuă cercetările cu autorul în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt”, „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”.

Nereguli pe şosele, de peste un miliard

La începutul săptămânii, poliţiştii din Bălceşti au executat, pe raza localităţilor Bălceşti şi Fârtăţeşti, o acţiune pe linie rutieră, în special privind respectarea regimului legal de viteză, ocazie cu care au fost controlate 46 de autoturisme, au fost legitimate 48 de persoane şi au fost aplicate 18 sancţiuni contravenţio­nale, în valoare de 1809 lei.

Cercetaţi pentru spargerea locuinţei

Poliţiştii din Drăgăşani au fost sesizaţi de către un cetăţean cu privire la faptul că în mansarda blo­cului în care locuieşte, situat pe strada Trandafirilor, se află două per­soane care sustrag bunuri. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au reuşit identificarea şi reţinerea unuia dintre suspecţi. Este vorba de un tânăr de 19 ani, din localitate, care sustrăsese din mansarda blocului mai multe bunuri (o ţeavă metalică, un suport metalic pentru antenă şi mai multe deşeuri de inox şi cupru), pe care le transportase în spatele blocului, cu ajutorul unui alt suspect.

În urma anchetei, poliţiştii au reuşit să identifice şi al doilea suspect, fiind vorba de un tânăr de 23 de ani, din Drăgăşani. Cei doi sunt acum cercetaţi penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: