Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Ceasul rău


Pieton accidentat de un şofer neatent

Un accident grav, soldat cu rănirea unei persoane, s-a produs marţi în Râmnic. Un cetăţean de 53 de ani din municipiu a condus un autoturism pe Bulevardul Tineretului, iar la efectuarea manevrei de mers înapoi nu s-a asigurat şi a acroşat cu oglinda un cetăţean de 60 de ani, care se deplasa în calitate de pieton. Pietonul a fost rănit grav, prezentând o fractură deschisă la gambă, ajungând la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Atât şoferul cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Doi tineri, autorii spargerii de la Grădiniţa Stupărei

Poliţiştii vâlceni au reuşit identificarea principalilor suspecţi în cazul furtului comis în noaptea de 2 martie a.c. de la Grădiniţa nr. 9 Stupărei. Este vorba de un cetăţean de 20 de ani din Mihăeşti şi un minor de 15 ani din Buneşti, care au pătruns prin efracţie în interiorul grădiniţei şi au sustras patru draperii, un televizor, un CD player, un frigider, 2 uşi de sobă, mobilierul şi un fişet mecanic. Suspecţii sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Braconaj piscicol pe râul Olt

Ofiţerii de Poliţie Rurală din cadrul Poliţiei Municipiului Drăgăşani, împreună cu reprezentanţii A.N.P.A.-Filiala Oltenia, au organizat o acţiune pe linia prevenirii braconajului piscicol pe Râul Olt. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost identificate şi legitimate 12 persoane, au fost controlate 7 autovehicule şi au fost constatate şi aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, privind pescuitul în perioada de prohibiţie, în valoare de 900 lei. Astfel, în comuna Ioneşti, în punctul Zăvideni, au fost depistaţi pescuind ilegal, în apele râului Olt, trei cetăţeani de 20, 29, 30 şi 35 de ani, toţi sancţionaţi cu câte 300 de lei.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: