Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Ceasul rău


Cu baioneta în bar

Pe data de 25 februarie a.c., poliţiştii din Măciuca au fost sesizaţi că într-un bar din localitate se află un bărbat care are asupra sa un cuţit tip baionetă militară. La faţa lo­cu­lui s-a deplasat ajutorul şefului de post, care l-a identificat pe cetă­ţea­nul în cauză şi, întrucât acesta a refuzat să se legitimeze, i s-a soli­cit­at să meargă la postul de poliţie pentru verificări. Acesta a refuzat şi a lovit o persoană care era de faţă, după care a scos un cuţit. Nu a lovit însă nici o persoană cu cuţitul, deoa­rece a fost imobilizat şi condus la sediul postului. Este vorba des­pre un cetăţean de 57 de ani din comuna Tetoiu, polițiștii stabilind că acesta figurează în evidenţe cu pro­ble­me psihice, motiv pentru care a fost internat la Secţia de neuro-psi­hia­trie din cadrul Spitalului muni­ci­pal Drăgăşani. Totodată, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru să­vâr­şirea infracţiunilor prev. şi ped. de art. 2, alin. 1, pct. 1 şi 4 din Lg. 61/1991.

A sustras 20 de litri de ţuică

Duminică după amiază, poliţiştii din Ştefăneşti au fost sesizaţi verbal de către un cetăţean din comuna Stre­jeşti, judeţul Olt, care deţine  o  lo­cuinţă  în  comuna  Ștefănești, cu pri­vire la faptul că  în locuinţa sa au pă­truns, prin efracţie, persoane necu­noscute şi i-au sustras dami­geana cu 20 litri de ţuică. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efec­tua­te, poliţiştii au reuşit identificarea principalului suspect, în persoana unui tânăr de 19 ani din localitate, care a recunoscut comiterea faptei, poliţiştii reuşind recuperarea celor 20 litri de ţuică pe care suspectul îi depozitase la domiciliul său. Sus­pec­tul este acum cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi urmează să fie cercetat în stare de libertate.

Accident cu victime în Bujoreni

În data de 27.02.2011, la ora 22.45, pe DN 7, în localitatea Bujo­reni, la km.181+700 m, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti. Astfel, în timp ce con­du­cea un autoturism, marca Dacia So­lenza, din direcţia Râmnicu Vâlcea spre Sibiu, un bărbat de 27 de ani din oraşul Călimăneşti, judeţul Vâl­cea, la ieşirea dintr-o curbă deo­se­bit de periculoasă la dreapta, sem­na­lizată corespunzător prin indica­toa­re, datorită neadaptării vite­zei la condiţiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens spre stân­ga şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, marca Opel Astra, condus regulamentar din sens opus de un cetăţean de 23 de ani din Râmnicu Vâlcea. În urma impactu­lui a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasage­rel­or, din autoturismul Opel Astra,  am­bele din Râmnicu Vâlcea. Persoa­nele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean Vâlcea, în vede­rea acordării de îngrijiri medicale. Cercetările continuă.

30 de şoferi pe post de pietoni

În perioada 25 – 27 februarie a.c., poliţiştii rutieri din judeţul Vâl­cea au desfăşurat în trafic acţiuni de prevenire şi combatere a acci­den­telor rutiere pe principalele cau­ze generatoare de accidente ru­tiere. În cadrul acţiunilor desfăşu­ra­te  la nivelul întregului judeţ, au fost aplicate un număr total de 431 con­tra­venţii, în valoare de 80.744 lei, fiind sancţionaţi  un număr de 178 conducători auto pentru depăşirea re­gimului legal de viteză. De ase­me­nea, au fost suspendate un nu­măr de 30 de permise de condu­cere.

Grupaj realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: