Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Cățelul pierdut în urma unui accident de pe Valea Oltului, aparținând unei familii de ruși, găsit de un polițist


Polițistul Daniel Stoenete, din cadrul Serviciului Rutier Vâlcea, a găsit cățelul unei familii de ruși. Animalul s-a pierdut în urma unui accident rutier care a avut loc la începutul lunii septembrie, pe Valea Oltului. Stăpânii câinelui s-au întâlnit pe 7 octombrie cu polițistul pentru a-și recupera cățelul.
În urmă cu aproximativ cinci săptămâni, pe Drumul Național 7, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, într-una din mașini aflându-se o familie de ruși și cățelul acestora. În momentul impactului, animalul speriat a fugit în pădurea din apropiere, iar stăpânii lui nu au reușit să-l găsească, rugându-l însă pe polițistul de la fața locului, Daniel Stoenete, să-i anunțe dacă va găsi cumva câinele.
După numeroase zile de căutări în zonă, polițistul a găsit în cele din urmă cățelul, într-o parcare de pe Valea Oltului. S-a luat legătura cu familia de ruși, prin intermediul unei rețele de socializare, membri acesteia ajungând în scurt timp în zonă. Momentul revederii a fost unul emoționant, atât pentru stăpân, cât și pentru cățel, fiind imortalizat în imagini.

Material realizat cu sprijinul IPJ Vâlcea

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: