Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

CĂTĂLIN VIERU – actor al Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, nominalizat pentru Premiile UNITER 2012


Teatrul Anton Pann are marea bucurie de a anunţa că actorul CĂ­TĂ­LIN VIERU a fost nominalizat pentru Premiile UNITER 2012 la sec­ţiunea Debut. Este un succes de mare prestigiu pentru actorul tru­pei noastre, dar şi pentru co­lec­tivul teatrului, Premiile UNITER fiind cele mai importante premii teatrale din România. Ele consacră valorile teatrului românesc în dife­rite secţiuni ale activităţii teatrale. Este pentru prima oară când un tea­tru din Râmnicu Vâlcea reu­şeş­te o astfel de performanţă naţio­nală. Este o dovadă că la Teatrul Anton Pann există o echipă artis­tică performantă care poate con­cura, fără complexe, cu marile teatre din România.

Cătălin Vieru a fost nomi­na­lizat pentru rolul Hlestakov (perso­najul principal) din spectacolul Revizorul de Gogol, regia Laszlo Vadas, scenografia Alpar Albert, muzica Tibor Cari. Revizorul este spectacolul ce a deschis stagiunea teatrală 2011-2012 în septembrie anul trecut.

Cătălin Vieru este absolvent al Facultăţii de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, promoţia 2011, la clasa profesorului Miklos Bacs, unul din cei mai buni profesori de ac­torie din ţară. În afara specta­colului Revizorul, Cătălin Vieru mai poate fi văzut şi în Aproape de John Cariani, regia Cristi Juncu şi pregăteşte alte două apariţii într-un nou spectacol Caragiale şi în Visul unei nopţi de vară de William Shakespeare, ambele tot la Teatrul Anton Pann.

Luni 23 aprilie, în transmisiune directă la TVR 1, îl vom vedea pe Cătălin în Sala Majestic a Teatrului Odeon din Bucureşti aşteptând, cu emoţie, decernarea premiilor. Un al doilea juriu UNITER va veni la Teatrul Anton Pann pentru o nouă vizionare a spectacolului Revizorul. Acest al doilea juriu va stabili care din cei trei nominalizaţi va primi, în cadrul Galei UNITER, premiul.

Felicitări Cătălin! Îţi dorim o carieră teatrală plină de realizări pe măsura talentului tău!

Informaţiile ne-au fost furnizate de Daniela Ştefănescu, purtătorul de cuvânt al Teatrului Anton Pann.

Cu acest prilej, mâine, de la ora 11.00, la sediul Teatrului Anton Pann, va avea loc o conferinţă de presă prilejuită de nominalizarea actorului Cătălin Vieru, la Premiile UNITER. De asemenea, directorul teatrului, regizorul Adrian Roman, va da amănunte despre turneul trupei de păpuşari în Ucraina şi alte proiecte ale teatrului. Bineînţeles, domnia sa, va spune câteva cu­vin­te şi despre prezenţa doamnei Alice Georgescu, selecţionerul unic al Festivalului Naţional de Teatru, la sediul teatrului Anton Pann, sâm­bătă, 10 martie, în vederea vizio­nării spectacolului „Aproape” de John Cariani, regia Cristi Juncu, scenografia Cosmin Ardeleanu. La conferinţă va fi prezent şi actorul Cătălin Vieru, care va răspunde întrebărilor legate de activitatea lui, precum şi despre nominalizarea la Premiile UNITER.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: