Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Când toată lumea taie, Rotary plantează!!


Clubul Rotary Târgu Jiu a continuat sâmbătă 11 noiembrie 2017 proiectul Rotary plantează, printr-o acțiune de plantare în Parcul Central din Târgu Jiu.
Clubul Rotary Târgu Jiu alături de celelalte cluburi din Districtul 2241-România și Republica Moldova este implicat într-un proiect cu un obiectiv ambițios, acela de a planta un milion de copaci la nivelul Districtului.
Suntem cu toţii preocupaţi de sănătatea din prezent a mediului şi a oamenilor, precum şi de binele urmaşilor noştrii.
Aerul pe care îl respirăm este produs şi de păduri şi ceea ce se întâmplă în ultimii 28 de ani nu ne dă speranţe de mai bine.
Este nevoie să ne unim forţele pentru un proiect de anvergură, cu impact major şi constant de-a lungul timpului.
A fost o acțiune prin care membrii Clubului Rotary Târgu Jiu cu sprijinul Allianz Tiriac, alături de tinerii de la Interact Târgu Jiu au plantat 100 de copaci în Parcul Central din Târgu Jiu. Au fost plantați: paltini, stejari roși platani, tei, gingobiloba, încercând astfel să înoim unul din cele mai frumoase parcuri din țară.
„Președintele RI, Ian Riseley, a lansat o provocare în discursul său de la Adunarea Generală de la San Diego: ca fiecare club Rotary să planteze câte un copac pentru fiecare membru al său până în data de 22 aprilie 2018, care marchează Ziua internațională a Pământului. Districtul nostru, prin proiectul inițiat de RC Oradea, al cărui obiectiv ambițios este de a planta 1 milion de copaci, depășește cu mult provocarea lansată la nivel internațional. Ce gest mai frumos și plin de iubire dedicat generațiilor viitoare am putea să facem decât să lăsăm în urma nostră o armată de copaci pe care noi i-am plantat? “ este mesajul domnului Emilian Sopoian, Guvernatorul Districtului Rotary 2241 România și Republica Moldova.
”A fost o acțiune reușită și suntem extrem de încântați de participarea tinerilor. Doresc să adresez mulțumiri tuturor participanților, membri ai Clubului Rotary Târgu-Jiu și ai familiilor acestora, tinerilor noștri de la Interact și Primăriei Târgu-Jiu. O mențiune specială pentru prietenii noștri Nicolae Goață și Adrian Tudor care s-au ocupat de organizarea acestei acțiuni și tuturor celor care au contribuit la reușita acesteia” a declarat Stefan Ghimiși – președintele Clubului Rotary Târgu-Jiu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate

%d blogeri au apreciat: