Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

21 mai 2019

Călimănești, Berislăvești și Sălătrucel salută modernizarea DJ 703G


Prezenți la întâlnirea cu președintele Consiliului Județean Vâlcea, Costi Rădulescu, prin care au fost anunțați de implementarea proiectului de modernizare a arterei ce traversează cele trei localități – DJ 703G – edilii din Călimănești, Berislăvești și Sălătrucel au avut mai multe lucruri de spus.
Vasile Scârlea, viceprimar Călimănești: „Drumul prezintă o importanță foarte mare. Încununează valoarea orașului în care trăiesc și care este vizitat de tot mai mulți turiști. Mulțumesc pentru eforturile depuse de către Consiliul Județean Vâlcea pentru implementarea proiectului și sper să fie finalizat în timp util”.
Ion Bușagă, primar Berislăvești: „E o surpriză foarte mare, având în vedere că, de mult timp, așteptam modernizarea DJ 703 G. E un drum foarte important pentru Berislăvești, mai precis pentru localnicii din satul Robaia. Pe lângă DJ 703 G, cu ajutorul președintelui Consiliului Județean Vâlcea, sperăm și în reabilitarea DJ 703 N, care face legătura cu Perișaniul și cu Releul Cozia. Sper ca în maxim trei săptămâni să fie asfaltată porțiunea de drum dintre satul Dângești și Releu și, poate, cu ajutorul Consiliului Județean Vâlcea, mai asfaltăm și altă porțiune”.
Nicolae Sima, edil Sălătrucel: „DJ 703 G parcurge localitatea pe care o păstoresc pe o distanță de 3,1 kilometri. Este un proiect de modernizare a drumului de mult așteptat. Sper, ca și vecinii mei primari, să fie modernizat și DJ 703 N, care va presupune nu doar dezvoltarea zonei, ci și atragerea turiștilor în număr și mai mare. Mulțumim președintelui Costi Rădulescu!”.
De amintit și faptul că DJ 703 G va face legătura și cu viitoarea Autostradă A1 Pitești – Sibiu, în punctul Șuici. În cadrul proiectului de modernizare sunt prevăzute: modernizarea a peste 12 kilometri de drum, reabilitarea a patru poduri, modernizarea unui alt pod, piste pentru bicicliști, peste 16 kilometri de trotuare pietonale.

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Alte articole de la Actualitate