Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Calificarea vine din Franţa!


faza_handbal21• drumul campioanelor de la Oltchim către „careul de aşi” al handbalului feminin european trece pe la Metz

Duminică, „galacticele” din Vâl­cea îşi pot certifica participarea în pe­nu­ltimul act al celei mai importante com­petiţii inter-cluburi de pe „bătrâ­nul continent” – Liga Campionilor – printr-un succes obţinut în faţa franţu­zoaicelor de la Metz Handball. Chiar dacă la finele săptămânii trecute, handbalistele pregătite de Radu Voina au ieşit destul de rău „şifonate” de pe urma duelului cu marea rivală la supremaţia grupei a doua de ca­lificare (Buducnost Podgorica s-a impus în Sala Sporturilor „Traian” cu un neverosimil 34-24), pentru meciul din Franţa „ecuaţia” partidei va fi cu siguranţă una mult mai simplă. Sportivele din Hexagon erau cotate de către specialiştii acestui sport încă de la tragerile la sorţi cu şanse mini­me de calificare în semifinale, ipoteză validată deja, campioanele Franţei cedând în toate cele trei partidei susţinute până în acest moment. Mai mult decât atât, „chimistele” vor intra foarte motivate pe terenul de joc, ele având în acest moment nevoie de un succes, o înfrângere complicându-le inutil situaţia în grupă, pe când gaz­dele mai pot emite pretenţii pur teo­retice la calificare. În partida tur, cea care a avut loc la Râmnicu Vâlcea în data de 12 februarie, Oltchimul s-a impus cu un categoric 30-21.

Meciul din Franţa se va disputa duminică, 26 februarie, acesta pu­tând fi vizionat şi de către fanii hand­balului din România, postul de televi­ziune spor­tivă DigiSport1 ur­mând să trans­mită în direct eveni­mentul, în­cepând cu ora 18.30. Tot în cadrul eta­pei a patra din cea de-a doua grupă prin­cipală, slovenele de la Krim Mercator Ljubljana vor pri­mi pe teren propriu vizita mun­te­negrencelor de la Buduc­nost Podgorica („ciocnirea” celor mai valoroase echipe de club ale hand­ba­lu­lui feminin din spaţiul ex-iugoslav va avea loc astăzi, aceeaşi televizi­une sportivă transmiţând în direct meciul, cu începere de la 19.30). În acest moment, în urma primelor trei runde disputate, clasamentul grupei se prezintă astfel: Buducnost 6p; Oltchim 4p; Krim 2p şi Metz 0p.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: