Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Berbești și Bărbătești, lovite de alunecările de teren


Vremea din ultima perioadă, cu ninsori și multă umiditate, a dus la confruntarea localităților vâlcene cu adevărate problemele legate de infrastructură. Din păcate, în orașul Berbești, in urma excesului de umiditate, au fost reactivate două alunecări de teren: una în satul Valea Mare, cătunul Amzulești, alunecare ce pune în pericol platforma drumului de interes local ce deservește șapte gospodării și alta în satul Dealu Aluniș – punctul „La Baia”, alunecare ce a afectat platforma drumului de interes local ce deservește 28 de gospodării.
Pentru constatarea fenomenului mai sus menţionat, zilele trecute, comisie de specialişti din cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vâlcea s-a deplasat la faţa locului, iar prin nota de constatare încheiată au fost dispuse măsurile necesare pentru stabilizarea zonelor afectate.
Nici comuna Bărbătești n-a scăpat de blestemul pământului. Pe DN 67 km 160+250 – 160+290 s-a produs o alunecare de teren, care a afectat platforma drumului pe o lumgime de 40 ml. Circulația s-a desfășurat alternativ, pe un singur sens. În perioada următoare, administratorul drumului respectiv va întocmi documentaţia tehnică necesară executării lucrărilor de stabilizare a zonei afectate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: