Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 noiembrie 2018

Becali a donat o mie de caiete copiilor disponibilizaţilor de la OLTCHIM


• patronul Stelei a fost impresionat de drama chimiştilor şi a decis să dea o mână de ajutor la început de an şcolar
 

Continuă seria gesturilor de caritate pe care patronul echipei de fotbal Steaua Bucureşti le face din spatele gratiilor. După cele 20 de camioane cu ajutoare pentru sinistraţii de la Galaţi, aromânul a decis să vină şi în sprijinul greu-încercaţilor chimişti ai judeţului. Urmare a emisiunii transmise de către Realitatea TV din mijlocul sindicaliştilor vâlceni, Becali a luat hotărârea să-i ajute pe cei mai nevinovaţi din criza OLTCHIM.

Astfel, luni seara, sub „escorta” lui Lucian Becali, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera, şi a fostului internaţional Ionuţ Luţu, un camion cu caiete pentru micuţii angajaţilor de la combinat a ajuns pe platformă. Aici, în baza unor liste făcute pe fiecare secţie, primele 500 de caiete vor fi împărţite în aceste zile pentru ca, în perioada urmă­toare, şi cealaltă jumătate a dona­ţiei să poposească în ghiozdanele copiilor.

Gestul patronului stelist vine pe fundalul debutului de an şcolar şi a problemelor financiare grave cu care se confruntă miile de disponibilizaţi ai OLTCHIM care abia dacă-şi mai permit să-şi trimită odraslele la şcoală: „E un gest de mare om! Şi Vâlcea are milionarii ei în euro, dar unul nu s-a sinchisit să trimită măcar un caiet acestor copii săraci. Să le fie ruşine că majoritatea de-aici şi-au făcut averea şi acum trebuie să vină un om din puşcărie să le dea o lecţie de omenie. E o palmă grea pentru aceşti nenorociţi care n-au pic de compasiune pentru semenii lor în suferinţă. Jos pălăria, domnului Becali pentru această donaţie!”, crede Ionel Vâncea, lider ALFA Vâlcea.

Vâncea vrea să-i ceară lui Băsescu graţierea stelistului-şef

Ionel Vâncea, cel care a intermediat întreaga donaţie, spune că nu se va mulţumi să aplaude ca noi toţi acest gest al patronului FC Steaua Bucureşti şi că intenţionează să-l ajute cum poate mai mult pe acesta să iasă de la Jilava: „Eu, unul, sunt profund impresionat de ceea ce a făcut şi face acest om pentru semenii săi. Nu ştiu şi nu mă intere­sează aspectele penale sau treburile astea, dar la ce gesturi de omenie a făcut şi la ce bani a adus în ţara asta cu clubul Steaua, ce bucurii a creat în suflete a milioane de români vai şi-amar de soarta lor, nu cred că merita să fie unde este. E părerea mea sinceră! Am să iau legătura cu un avocat în aceste zile, să văd şi eu dacă aş putea să trimit o scrisoare sau ceva în acest sens pentru a-l sensibiliza pe preşedintele Băsescu ca să-l graţieze. Dacă e cazul, am să şi strâng semnături de la toată platforma pentru ca Gigi Becali să iasă din puşcărie mai repede.”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: