Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 decembrie 2018

„Au scos untul” din ele! (1)


Oltchim• cei trei antrenori ai Oltchimului au început în forţă primele antrenamente din noua stagiune

• la reunirea echipei au fost prezente doar douăsprezece handbaliste

Danezul Jakob Vestergaard a demonstrat ieri, în Sala Sporturilor „Traian” din Râmnicu Vâlcea, că în momentul în care afirma cum că „ar începe şi de mâine munca la Oltchim” nu glumea deloc. Chiar dacă de la această de­claraţie au trecut trei săptămâni, dorinţa acestuia de a începe şi pregăti exemplar antrenamentele cu handbalistele Oltchimului a fost la fel, sau poate chiar mai intensă.

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, principalul de pe banca tehnică a „galacticelor” şi-a mobilizat cele două „aju­toare” (antrenoarele secunde Mette Klit şi Steluţa Luca) şi, împreună cu douăsprezece handbaliste prezente la reunire, au debutat în forţă, cu prilejul primelor antrenamente. Aces­tea au vizat atât nivelul tactic, cât mai ales cel fizic, sporti­ve­le fiind nevoite să se reacomodeze rapid cu efortul susţinut.

Cristina Neagu şi Alexandrina Barbosa – vedetele primului antrenament

Două dintre cele mai importante handbaliste ale Oltchi­mului în noul sezon au fost prezente, încă de ieri, la Vâlcea. După o accidentare care a ţinut-o pe tuşă aproape un an şi jumătate, Cristina Neagu a efectuat, sub atenta suprave­ghere a lui Jakob Vestergaard, primul său antrenament în parametrii standard. Cea mai valoroasă handbalistă din anul 2010 s-a antrenat „cot la cot” cu coechipierele sale, oferind impresia generală că problemele sale la umărul drept au dispărut, dacă nu în totalitate, măcar într-o mare măsură. Dintre cele cinci jucătoare de super-clasă transferate la Vâlcea în ultimele luni, la reunirea lotului a fost prezentă numai portugheza Alexandrina Barbosa, singura care în aceste momente nu este ocupată cu pregătirea Jocurilor Olim­pice alături de naţionala ţării sale. (continuare)

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: