Du-te la...

Intonarea Imnului Național de Ziua Râmnicului

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

20 septembrie 2019

Anunț concurs APIA CJ Vâlcea


Advertisements

APIA – Centrul Judeţean Vâlcea, cu sediul în Rm. Vâlcea, str. Oituz nr. 7, Jud. Vâlcea, scoate la concurs de recrutare o funcţie publică de execuţie vacantă de consilier debutant la Centrul Local Băbeni.
Concursul constă în probă scrisă în data de 09.01.2019 – ora 10.00 şi interviul la o dată ce se va stabili ulterior. Locul de desfăşurare este sediul APIA-Centrul Judeţean Vâlcea.
Condiții generale de ocupare a postului: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţii specifice

• pregătire de specialitate: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
• vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 0 ani.
Bibliografia, actele necesare pentru dosarul de concurs se afişează la sediul APIA-Centrul Judeţean Vâlcea şi pe site-ul APIA.
În conformitate cu prevederile OUG 45/2008 privind unele măsuri pentru întărirea capacităţii administrative a României în vederea îndeplinirii obligaţiilor ce îi revin în calitatea sa de stat membru al Uniunii Europene, cu modificările şi completările ulterioare, dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul APIA-Centrul Judeţean Vâlcea, în termen de 8 zile de la data publicării prezentului anunţ în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a şi în presă.
Relaţii suplimentare la telefon: 0250/744.489, int. 15.

Poți comenta aici

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole de la Agricultura