Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

13 decembrie 2018

Anja este ca berea daneză Carlsberg: Probabil demisă


AnjaÎnfrângerea Oltchimului de duminică a aprins spiritele în jurul echipei: Ioan Gavrilescu, președintele clubului, nu a ezitat să-și arate indignarea după cele patru jocuri de Liga Campionilor, Ionela Stanca a început să nu-și mai ascundă intențiile de a părăsi gruparea vâlceană iar medicul echipei, Florin Oancea, mărturisea că indicațiile sale sunt luate în derizoriu de Anja Andersen și vicepreședintele Raluca Covaci. La toate acestea directorul general al Oltchim, Constantin Roibu, vizibil dezamăgit după înfrângerea echipei pe care o vedea în finala Champions League, a asistat în tăcere.
La conferința de presă de după meci Anja Anderson a spus că ceea ce alții vă ca experimente este viziunea ei despre jocul de handbal. Antrenorul iberic, învingătorul serii, a zâmbit. Două ore mai târziu l-am întrebat pe Ambros Martin ce crede despre „expe­rimente”. Răspunsul a fost sec: „Experimente fac și eu. Dar nu atunci când de la mine și de la jucătoare se doresc rezultate. Le fac în perioadele de pregătire și în meciurile amicale. Cred că lumea își dorește rezultate acum, nu promisiuni de viitor. ”
Au urmat discuții între oficiali, antrenori și jucătoare: Cu sau fără Andersen? O întrebare la care ieri, la ora 17.30, Ioan Gavrilescu nu aflase răspunsul. „Probabil că da, probabil că nu. Asta este tot ce pot spune acum. Nu am știut când a venit, nu știu dacă pleacă!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: