Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Angajatorii vâlceni, indiferenți la securitatea și sănătatea în muncă


În domeniul securității și sănătății în muncă, inspectorii din cadrul ITM Vâlcea au efectuat 20 de controale, au identificat 70 de neconformități, aplicându-se tot atâtea avertismente.
Dintre neconformitățile identificate amintim: neacordarea echipamentului individual de protecție; instruire necorespunzătoare; lipsa instrucțiunilor proprii pentru completarea şi/sau aplicarea reglementărilor de securitate şi sănătate în muncă; nu se efectuează verificarea însușirii şi aplicării de către toți lucrătorii a măsurilor prevăzute în planul de prevenire şi protecţie; nu sunt stabilite zonele care necesită semnalizare de securitate şi sănătate în muncă etc.
În continuare, activitățile inspectorilor de muncă se vor concentra pe acțiuni de informare și conștientizare a angajatorilor, a lucrătorilor în scopul aplicării prevederilor legale pentru preîntâmpinarea producerii accidentelor în general, dar în mod deosebit al accidentelor cu consecințe grave, ireversibile precum și identificarea și combaterea muncii fără forme legale. Datele ne-au fost furnizate de către Ion Tănăsoiu, șeful ITM Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Etichete: , ,

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: