Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

Analiză sau tăieri de capete?


• liderii PDL Vâlcea caută vinovați pentru rezultatele slabe de la alegerile de duminica trecută
 

Bulacu-RomulusRezultatele slabe – generate de valul naţional de antipatie la adresa „guvernării portocalii” – obţinute de organizaţia Vâlcea a PDL sunt prilej de dispută.  Deşi vina totală  pentru eşecul în alegerile locale nu este a preşedintelui Dorel Jurcan, care s-a comportat onorabil în lupta – în care a fost împins – cu social–democratul Ion Cîlea pentru Consiliul Judeţean, acestuia „i s-a cerut capul!”

Unul dintre liderii importanţi ai PDL Vâlcea, Romulus Bulacu, spune că trebuie făcută o analiză foarte serioasă şi corectă a rezultatelor ale­gerilor locale. „Target-ul nostru elec­to­ral – un scor politic de minim 20 la sută şi 15 primari – nu a fost îndeplinit, deci trebuie să analizăm foarte bine lucrurile. Cu simţ de răspundere! Toa­te aceste chestiuni vor trebui discu­ta­te în funcţie de ceea ce se întâmplă la București, la nivel central, pentru a fi coerenţi în decizii. Ne gândim deja la alegerile parlamentare din toamnă, când trebuie să optimizăm rezulta­te­le. Acum avem nevoie, mai mult ca oricând, de unitate şi reîmprospătare a PDL”, ne-a declarat Bulacu.

Jurcan_microfonLa rândul său, preşedintele Jurcan spune că au fost mai mulţi colegi – Gabriel Tomescu, Romulus Bulacu, Gabriela Ene, Iuliana Moise – care i-au cerut demisia din funcţia de şef al partidului. „Scandalul a început în momentul în care mi s-a cerut să-i scot afară pe cei de la organizaţia de tineret, pentru a purta discuţiile cu uşile închise. Le-am spus că suntem cu toţii colegi de partid şi că, dacă avem ceva de discutat, o putem face şi în prezenţa lor. Oricum, după cum ştiţi, în aceste zile se vor lua decizii ferme în ceea ce priveşte conducerea centrală a partidului. În cazul în care, cum spuneam, noii şefi de la Bucureşti vor lua decizia să mă sancţioneze, atunci mă voi conforma. Nu mă agăţ de putere! Oricum, cu scorul pe care l-am scos eu la alegerile pentru funcţia de preşedinte al CJ sunt peste medie… Eu am 17,55%, iar media pe ţară este de 14,59%”, a declarat Dorel Jurcan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: