Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

16 decembrie 2018

Ample acțiuni polițienești în tot județul


• amenzile aplicate pentru infracțiuni rutiere s-au ridicat la aproape 20.000 de lei
În week-end, polițiștii rutieri din județul nostru au organizat și desfășurat mai multe acțiuni specifice, în vederea reducerii riscului de accidente pe drumurile publice din Vâlcea. în special, ei au verificat modul în care conducătorii auto au respectat normele rutiere referitoare la efectuarea manevrei de depășire și consumul de alcool.
„Pe 10 martie, polițiștii au aplicat 33 de contravenții de aproximativ 19.000 de lei și au reținut 17 permise de conducere pentru încălcarea prevederilor legale referitoare la manevra de depășire. De asemenea, au fost reținute trei certificate de înmatriculare și s-a înregistrat un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată în comunicatul de presă transmis de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea pe marginea acestui subiect.

Fără permis, cu mașina pe drumurile publice
• un bărbat din Alunu s-a ales cu dosar penal
În seara zilei de vineri, 9 martie, polițiștii rutieri au depistat un bărbat care se urcase la volan deși nu deținea permis de conducere pentru vreo categorie auto. Întâmplarea s-a petrecut pe raza comunei Alunu, acolo unde polițiștii Secției Berbești l-au identificat pe bărbatul cu vârsta de 35 de ani, domiciliat în Alunu, în timp ce comitea această infracțiune. Pentru fapta sa, bărbatul s-a ales cu un dosar de cercetare penală.

Sibian, prins după ce braconase o tonă de pește din râul Olt
• polițiștii vâlceni i-au «mirosit» urmele și l-au lăsat fără prețioasa marfă
În dimineața zilei de sâmbătă, 10 martie, polițiștii orașului Călimănești și cei ai posturilor din comunele Berislăvești și Sălătrucel au confiscat peste 1.000 de kilograme de peste, ce era transportat ilegal. Oamenii legii au depistat, în trafic, pe raza în Călimănești, o autoutilitară, ce era condusă de către un bărbat domiciliat în comuna Cristian din județul Sibiu. Cu ajutorul acestui vehicul, sibian transporta o tonă de pește din speciile fitofag și crap.

Cum s-a terminat povestea?

Prin intermediul unui comunicat de presă, polițiștii vâlceni au făcut cunoscute măsurile specifice pe care le-au dispus în acest caz: „Din verificările efectuate, s-a stabilit că nu existau documente de proveniență și transport pentru pește, motiv pentru care s-a dispus confiscarea, înregistrându-se și un dosar penal în baza O.U.G. 23/2008. Polițiștii au confiscat, de asemenea, o plasă textilă pentru capturat pești, găsită în mașină”.

Amenzi de peste 6.000 de lei, aplicate de polițiștii din Berbești
• doi șoferi au devenit pietoni
La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii orașului Berbești au acționat în vederea combaterii comerțului ilegal și prevenirea evenimentelor rutiere. Oamenii legii au aplicat 18 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, în valoare totală de peste 6.000 de lei. Au fost reținute două permise de conducere și un certificat de înmatriculare pentru lipsa poliței obligatorii de asigurare.
„De asemenea, polițiștii au identificat un comerciant, în zona târgului săptămânal, care oferea spre vânzare mai multe produse, fără a putea prezenta documente de provenienţă pentru mărfurile comercializate. S-a dispus confiscarea bunurilor și sancționarea contravențională a comerciantului”, se menționează într-un comunicat de presă transmis de către reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea pe marginea acestui subiect.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: