Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Amandine Leynaud s-a accidentat înainte de a debuta oficial în tricoul Oltchimului!


• aceasta va fi operată la genunchiul stâng chiar la începutul săptămânii viitoare

• perioada de recuperare medicală se poate întinde pe şase luni!

Ghinioanele care au lovit în ultimele sezoane Clubul Sportiv Oltchim par să continue şi anul acesta. Cu numai câteva zile înaintea debutului în noua ediţie competiţională, una dintre cele mai importante handbaliste din lotul campioanei României a suferit un accident destul de grav la un banal antrenament desfăşurat în dimineaţa zilei de joi. Este vorba despre Amandine Leynaud, portarul naţionalei Franţei, vicecampioană mondială alături de colegele sale cu prilejul C.M. organizat în luna decembrie a anului trecut în Brazilia. Aceasta a suferit o accidentare la genunchiul stâng, handbalista efectuând deja până în acest moment un RMN la un spital din Bucureşti. În urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că Amandine Leynaud a suferit o leziune la nivelul ligamentului încrucişat al genunchiului stâng. Din păcate pentru portăriţa Oltchimului, de obicei în cazul unei astfel de accidentări este nevoie nu numai de o operaţie, dar şi de o pauză de recuperare ce se poate întinde pe o perioadă destul de îndelungată, aproximativ şase luni. Astfel, franţuzoaica întregeşte lista celorlalte două „chimiste” accidentate care au nevoie de o perioadă lungă de recuperare, Cristina Neagu şi Patricia Vizitiu.

Într-un comunicat postat pe pagina oficială a Clubului Sportiv Oltchim mai aflăm faptul că, la recomandarea Federaţiei Franceze de Handbal, Amandine Leynaud va pleca mâine (1 septembrie) în ţara sa natală. Cel mai probabil, ea va fi operată la Paris, chiar la începutul săptămânii viitoare.

În acest context, cu Amandine Leynaud obligată să stea departe de terenul de joc poate chiar şi şase luni, conducerea clubului Oltchim s-ar putea vedea nevoită să o readucă la echipă pe Mihaela Smedescu, portăriţă împrumutată în urmă cu puţin timp la HCM Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: