Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Alt scandal monstru în USL


voicescu_sofer• învăţământul din Fârtăţeşti este iar paralizat din lipsa banilor pentru combustibilul necesar transportului şcolar şi sute de copii sunt afectaţi

• Nicolae Voicescu, vicepreşedinte PSD şi primarul comunei Fârtăţeşti, îl atacă public pe Florin Smeureanu, inspectorul şcolar general: „Un îngâmfat şi-un arogant căruia nu-i pasă de copiii judeţului!”

Ar trebui să fie aliaţi, acum, mai mult ca niciodată, când campania electorală pentru parlamentare stă să înceapă, numai că realitatea din teren este cu totul alta. Cel mai recent conflict „fratricid” între uselişti a explodat la Fârtăţeşti şi datează deja de mai bine de o săptămână. Amorsarea acestei noi ciocniri vine din indiferenţa cu care Inspectoratul Şcolar Judeţean tratează lipsa de combusti­bil pentru transportul elevilor şi pasează problema către Consiliul Judeţean.

Practic, de o săptămână, la Fârtăţeşti, microbuzele şco­lare sunt trase pe dreapta din lipsa combustibilului iar copiii sunt obligaţi să stea acasă. Şi e vorba de câteva sute de micuţi fără vreo vină în acest blocaj. După ce a răbdat o săptămână situaţia creată şi modul cum a reacţionat ISJ, primarul celei mai mari comune din Vâlcea a luat foc şi a început tirul asupra conducerii Inspecto­ratului: „Au o armată de inspectori pe-acolo, vreo o mie de oameni care în situaţii de acest gen îşi pasează liniştiţi răspunderea. Noi am întocmit un memoriu, l-am trimis pe directorul nostru la Smeureanu ca să-i explice situaţia şi să vadă că noi nu avem de unde să mai dăm bani pentru transportul şcolar. Măcar până la finele anului să ne ajute cu ceva, numai că domnul inspector l-a trimis pe bietul meu director la plimbare, mai exact l-a îndemnat să mear­gă la domnul Cîlea! Acesta-i hal de atitudine din partea unui şef de inspectorat?! De unde atâta aroganţă şi îngâmfare, domnule?!”

Un interviu mai amplu despre situaţia creată la Fârtăţeşti şi amănunte incredibile despre învăţământul din acea parte de judeţ, în ediţia noastră de mâine.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: