Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

18 decembrie 2018

Alt incendiu din cauza coșului de fum necurățat


• pagube la o casă din Dăești
În data de 9 februarie, la ora 19.26, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” Vâlcea au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Dăești.
Până la stingerea incendiului, a ars acoperișul unei case, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa un mp. De asemenea, au fost degradați patru metri pătrați rigips și circa 20 mp tablă. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este necurățarea coșului de funingine.
Pentru prevenirea unor situații asemănătoare, trebuie respectate următoarele reguli: verificarea, repararea, izolarea termică şi curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului sunt obligatorii; coșurile de fum trebuie curățate periodic pentru eliminarea depunerilor de funingine care se pot aprinde sau pot obtura canalele de evacuare; coșurile de fum trebuie izolate termic față de elementele combustibile ale planșeului sau acoperișului (grinzi, astereală de lemn şi altele asemenea).

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la ISU

%d blogeri au apreciat: