Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 decembrie 2018

Alertă în Voicești Un bărbat a amenințat că se aruncă de pe un stâlp din fața primăriei


În noaptea de 18 decembrie, un bărbat de 40 de ani, domiciliat în Voicești, a sesizat Poliția Drăgășani, amenințând că se va arunca în gol de pe un stâlp al Primăriei Voicești. El și-a motivat gestul prin nemulțumirile cauzate de problemele familiale care persistă de mai multă vreme.
Oamenii legii s-au mobilizat imediat, constituindu-se o echipă de negociere formată din psihologul unității, polițiști ai Serviciului de Ordine Publică și Serviciului de Acțiuni Speciale, personal instruit în acest sens. Cu toții s-au deplasat la fața locului, însoțiți de polițiști ai municipiului Drăgășani și ai postului din Voicești. Negocierile au început imediat, pentru a-l determina pe bărbat să renunțe la gestul său.
În urma discuțiilor purtate cu acesta, timp de aproximativ patru ore, bărbatul a fost determinat să coboare de pe releu, refuzând controlul medical al echipajului SMURD aflat la fața locului și plecând la domiciliul său, aflat chiar în apropierea primăriei. Totodată, acesta si-a luat angajamentul că, pe viitor, nu va mai recurge la astfel de fapte, rămânând în atenția polițiștilor din Voicești.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Actualitate

%d blogeri au apreciat: