Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

19 decembrie 2018

Aflat în Comisia parlamentară de anchetă, Deputatul Eugen Neață va verifica posibila implicare a SPP în activitatea unor partide politice


Marți, 25 septembrie, Comisia parlamentară de anchetă și analiză pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecție și Pază (SPP) în activitatea unor partide politice și a unor lideri ai acestora s-a reunit pentru prima ședință. Prin votul direct al parlamentarilor, din această comisiei de anchetă va face parte și deputatul vâlcean Eugen Neață (foto, în stânga). Prin intermediul unui material de presă, alesul social-democrat în Parlamentul României a oferit mai multe informații pe marginea acestui subiect și a oferit granții solide că, împreună cu colegii din comisia parlamentară de anchetă, va duce bun sfârșit toate obiectivele de pe agenda de lucru.
„La data de 25.09.2018, Comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea posibilei implicări a Serviciului de Protecție și Pază în activitatea unor partide politice și a unor lideri ai acestora, al cărei membru sunt, s-a reunit în prima ședință. După alegerea conducerii, am aprobat regulamentul de funcționare și am stabilit viitorul calendar de lucru. Voi desfășura activitatea cu profesionalism astfel încât, împreună cu colegii mei din comisie, să realizam toate obiectivele de pe agenda de lucru. Multumesc încă o dată colegilor pentru nominalizarea de a face parte din această Comisie parlamentară de anchetă și pentru votul dat!”, a fost mesajul deputatului Eugen Neață.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Comunicate

%d blogeri au apreciat: