Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 noiembrie 2018

Adrian Pintea, coordonatorul APIA pentru întreaga regiune de sud-vest


• directorul agenţiei vâlcene răspunde direct de activitatea desfăşurată în şase judeţe: Teleorman, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi, evident, Vâlcea

Responsabilităţi tot mai mari şi o recunoaştere din ce în ce mai adecvată pentru şeful APIA Vâlcea, instituţie cu rezultate remarcabile în ultimul timp. Începând cu această săptămână, clujeanul din fruntea Agenţiei se face direct res­ponsabil de modul cum va decurge activitatea terito­ria­lă a întregii regiuni Oltenia, având în sarcină jumătate de du­zină de judeţe fiind numit oficial printr-o adresă minis­terială.

În altă ordine de idei, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) – Centrul Judeţean Vâlcea infor­mează că, în data de 2 iulie 2012, s-a încheiat campania de primire a ce­re­ri­lor de plată în cadrul „Plăţilor naţionale directe com­ple­men­tare – sector zootehnic, specia bovine”, aferentă acestui an.

Potrivit OMADR nr. 215/2010 cu modificările şi com­ple­tările ulterioare, pentru anul 2012, prima pe exploataţie se acordă, o singură dată pe an, producătorilor agricoli înscrişi în evidenţa APIA cu cod unic de identificare, în funcţie de efecti­vul de bovine înregistrat în Registrul naţio­nal al exploataţiilor.

La nivelul Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură – Centrul Judeţean Vâlcea această campanie s-a încheiat cu un veritabil succes, primindu-se un număr de 8.768 cereri, pentru un efectiv de 42.202 capete bovine solicitate la plată, înregistrându-se astfel un procent de cereri depuse de 105%, precum şi un procent de 107% la numărul de animale, în creştere semnificativă comparativ cu anul 2011, când numărul cererilor a fost de 8.348, pen­tru un efectiv de 39.523 capete bovine.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: