Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 decembrie 2018

Adeverinţe de la APIA pentru Schema de plată unică


Adrian-PinteaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) reaminteşte că eliberează adeverinţe pentru be­ne­­ficiarii Schemei de plată unică pe suprafaţă – Campania 2012, care inten­ţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente de la Băncile care au încheiat Con­venţii cu Agenţia.

Până la această dată, APIA a încheiat Convenţii cu BRD Groupe Societe Generale, CEC Bank, Banca Comercială Romană S.A, Banca Tran­silvania, Banca UniCredit Ţiriac Bank S.A., Banca Carpatica, Banca Cen­trală Cooperatistă CREDIT­COOP, OTP Bank Romania S.A., Banca Co­mer­cială INTESA SANPAOLO ROMA­NIA S.A., Banc­post S.A., Procredit Bank S.A., Piraeus Bank Romania SA., GA­RANTI BANK S.A., S.C. EXPRESS LEASING FINANCIAL SERVICE IFN S.A., IFN Next Capital Finance S.A., Raiffeisen Bank S.A., Agri­cover Credit IFN, S.C. Creditul Fer­mierului IFN S.A., Romanian Inter­national Bank S.A., Small Finance IFN.

„Fondul de Garantare a Creditului Rural IFN – SA şi Fondul Naţional de Garantare a Creditului pentru Între­prinderi Mici şi Mijlocii garantează cre­ditele acordate de bănci fermie­rilor, în cadrul acestui tip de con­ven­ţie.

Potrivit convenţiilor, la solicitarea scrisă a fermierului, centrul jude­ţean/local APIA unde acesta a depus cererea în Campania SAPS 2012 va elibera o Adeverinţă prin care confirmă că Beneficiarul a depus cererea de plată pentru Schema unică de plată pe suprafaţă (SAPS) pentru anul 2012 şi că au fost efectuate controalele şi verificările administrative asupra cere­rii de plată a Beneficiarului, conform reglementărilor în vigoare. Nu pot be­ne­ficia de această adeverinţă fermierii selectaţi la controlul pe teren (clasic sau teledetecţie) decât după finali­za­rea acestor controale. De asemenea, în adeverinţă se va menţiona supra­faţa determinată pentru plată în cadrul schemei SAPS şi faptul că beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la pla­tă la data emiterii acesteia, precum şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Valoarea creditului poate fi de până la 90 la sută din suma cuvenită din SAPS, fără: garanţii suplimentare pentru creditele acordate de Banca Creditoare până la data de 29.09.2012 inclusiv – la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrală Europeană în ziua anterioară datei solicitării creditului; garanţii suplimentare pentru creditele acordate de Banca Creditoare înce­pând cu data de 30.09.2012 inclusiv – la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrală Europeană din data de 30.09.2012. Cursul leu/euro comuni­cat de Banca Centrală Europeană poa­te fi descărcat de la adresa http://www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html”, ne-a expli­cat directorul Adrian Pintea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: