Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

12 decembrie 2018

Activităţi desfăşurate de poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare


Săptămâna trecută, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Vâlcea şi cei din cadrul posturilor de poliţie TF subordonate au desfăşurat activităţi în vederea prevenirii faptelor antisociale şi pentru menţinerea unui climat corespunzător de siguranţă publică în staţii şi pe trenurile de persoane, combaterii faptelor de natură contravenţională şi penală, a fenomenului de călătorie frauduloasă.

Prin acţiunile întreprinse şi a acţiunilor executate în ramura transporturi feroviare împreună cu salariaţii CFR cu drept de control, au efectuate 18 controale, au fost patrulate 22 de trenuri şi 16 de staţii, au fost depistaţi 30 călători frauduloşi, fiind încasate suprataxe în valoare de 227 lei, aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1800 lei şi legitimate 47 persoane.

În ziua de 21 iulie, poliţiştii postului de Poliţie TF Râmnicu Vâlcea l-au identificat pe I. Aurelian, de 37 ani, din comuna Bîrla, jude­ţul Argeş care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat injurii şi expresii jignitoare călătorilor aflaţi pe peronul Staţiei CF Rm. Vâlcea.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor Legii nr. 61/1991.

Întrucât comportamentul acestuia, pe fondul stării de ebrietatea în care se afla, devenise unul violent atât cu călătorii cât şi cu propria persoană, a fost transportat şi internat la Secţia de psihiatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

De asemenea, în data de 18 iulie a.c., poliţiştii biroului TF Vâlcea şi cei din cadrul posturilor de poliţie subordonate au efectuat verificări cu privire la legalitatea achiziţionării deşeurilor feroase şi neferoase la centrele din raza de competenţă, ocazie cu care au fost verificate 13 societăţi comerciale şi întreprinderi individuale, urmărindu-se, cu precădere, identificarea de piese de la infrastructura feroviară.

În cadrul a 3 centre au fost identificate nereguli, deţinătorii acestora au fost sancţionaţi conform Legii nr. 12/1990.

Împreună cu jandarmi şi organe de control CFR, poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Vâlcea vor continua activităţile de prevenire a faptelor care aduc atingere integrităţii sau patrimoniului călătorilor, pe toată perioada estivală.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: