Du-te la...
Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

17 ianuarie 2019

Acțiune a poliției și Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Amenzi-record în Râmnic și Drăgășani!


Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Biroului Poliției Transporturi Vâlcea, au acționat în perioada 19 – 20 decembrie în Râmnicu Vâlcea și Drăgășani, pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu produse alimentare. Scopul acțiunii a fost verificarea legalității activităților comerciale desfășurate de agenții economici, în domeniul comerțului cu produse alimentare, carne, băuturi alcoolice, legume, fructe și pomi de Crăciun.
Polițiștii au verificat 21 de societăţi comerciale și patru persoane fizice, fiind aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, de 43.500 de lei, în baza Legii12/1990 privind comerțul ilicit și O.U.G. 28/1999 referitoare la obligația utilizării caselor de marcat. Au fost, de asemenea, confiscate bunuri (produse alimentare, carne, băuturi alcoolice și legume) și bani, în valoare de 450 lei. La acțiune au participat și trei inspectori din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Mai multe articole de la Politie

%d blogeri au apreciat: