Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

10 decembrie 2018

Accidente în lanț! Victime? Bicicliștii


La data de 09 octombrie a.c., ora 12.09, un cetățean  de 75 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism marca Dacia, iar  în dreptul unui imobil

a efectuat o manevră de depăşire a unui bărbat care circula în calitate de biciclist în aceeaşi direcţie. Fără a păstra o distanţă laterală corespunzătoare, conducătorul auto l-a acroşat pe biciclist cu partea dreaptă faţă a autoturismului. În urma impactului a rezultat rănirea biciclistului care a fost diagnosticat cu fractură peroneu stâng şi TCC minor. Conducătorul auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ în ambele cazuri şi  li s-a recoltat câte o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În aceeași zi, la ora 14.50, un tânăr de 19 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism marca Ford, iar la intersecţia străzilor Calea lui Traian şi Radu de la Afumaţi, pe fondul   neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, a efectuat un viraj la dreapta şi a acroşat cu partea lateral dreapta spate  pe un băiat de 18 ani,  din municipiu, care circula în calitate de biciclist pe pista de biciclete.

În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului,  diagnosticat cu răni şold stâng. Conducătorul auto şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul  fiind negativ în ambele cazuri. Tot pe data de  9 octombrie a.c., în jurul orei 17.40, o tânără de 24 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus un autoturism marca Fiat pe DN 64 – Ionesti şi  a acroşat  cu partea faţă dreapta  pe o minoră  de 10 ani, din municipiul Drăgăşani,  care circula în calitate de biciclist.  Minora, fără să se asigure, s-a angajat în traversarea drumului, iar în urma impactului a fost vătămată şi  transportată la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de fractură gambă stângă, traumatism facial. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: