Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

Accident sângeros cu doi răniţi grav


• doi teribilişti au văzut moartea cu ochii din şaua unui motor prea puternic

accident_feteniVineri noaptea, în jurul orei 01.00, pe strada Feţeni din municipiul Rm. Vâlcea s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a 2 tineri. Astfel, C. Bogdan, de 21 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, a condus o motocicletă marca Kawasaki şi datorită vitezei, la intrarea într-o curbă la dreapta pe strada Feţeni, a părăsit partea carosabilă şi a lovit un copac de pe marginea drumului pe care l-a şi rupt.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă atât a motociclistului, care a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, traumatism cranio-facial grav cu epistaxis şi fractură mandibulă, traumatism regiune cervicală anterioară cât şi a minorului B. D., de 17 ani, din municipiul Rm. Vâlcea, care se afla şi el pe motocicletă, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut, traumatism cranio-facial cu epistaxis şi multiple plăgi, traumatism regiune cervicală.  Niciunul dintre tineri nu purtau cască de protecţie şi au rămas internaţi în spital pentru mai multe investigaţii.

Din cauza stării de sănătate, motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest şi nu i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, poliţiştii au stabilit că motociclistul nu poseda permis de conducere, fapt pentru care i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: