Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

15 decembrie 2018

Accident pe fondul consumului de alcool şi a vitezei excesive


Ieri, în jurul orei 05.15, A. Vasile, de 36 ani, din oraşul Băile Olăneşti, a condus pe DN 64, pe raza localităţii Băile Olăneşti, un autoturism marca BMW, iar la  Km 132 +300 m, la ieşirea dintr-o curbă la dreapta, pe fondul consumului de alcool şi a vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu un gard din beton ce împrejmuieşte punctul de lucru al unei societăţi comerciale.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de ,,CTC deschis, plagă deschisă, fractură claviculă şi contuzie umăr stâng şi a lui B. Alexandru, de 30 ani,  din oraşul Băile Olăneşti, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de comă profundă, şi de asemenea, rănirea uşoară a lui A. Marian, de 36 ani, din oraşul Băile Olăneşti, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde i s-a stabilit diagnosticul de politraumatism.

Conducătorul  auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentelor rutiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: