Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

11 decembrie 2018

616 amenzi, de 149.020 lei în numai două zile


În acest sfârşit de săptămână, s-a des­făşurat o acţiune în sistem integrat cu efec­tive de ordine publică, poliţie rutieră, inter­venţie rapidă, poliţia transporturi feroviare şi prevenirea criminalităţii, precum şi o acţiune în sistem cascadă între orele 14,00-21,00, pe linia vitezei de deplasare a autovehiculelor împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratelor de Poliţie ale Judeţelor Argeş, Gorj, Olt şi Sibiu.

Această acţiune a fost desfăşurată atât în municipiile Râmnicu Vâlcea şi Dră­gă­şani, în oraşele Horezu, Bălceşti şi ­Bre­zoi, cât şi în zonele limitrofe acestora, dar o atenţie sporită s-a dat locaţiilor în care sunt organizate tabere şcolare sau sunt planificate activităţi cultural educative la care participă copii, respectiv Călimăneşti, Brezoi – Malaia – Voineasa, Horezu.

Poliţiştii din cadrul formaţiunilor rutiere au acţionat pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor ce încalcă prevederile legale referitoare la regimul cir­cu­laţiei rutiere, respectiv viteză excesivă şi neadaptată şi conducerea sub influenţa bău­turilor alcoolice ori substanţelor stupe­fiante. În cadrul acestei acţiuni, în zilele de 12 şi 13 iulie, 399 de poliţiştii au acţio­nat pentru prevenirea şi combaterea fap­telor antisociale ce se comit de regulă în mediul rural, în localuri de alimentaţie publică,  a infracţiunilor cu violenţă,  furturilor etc.

Autospecialele de poliţie rutieră au fost amplasate în punctele identificate ca vulne­ra­bile din punct de vedere al riscului de pro­ducere al accidentelor rutiere, având astfel scopul de combatere a cauzelor gene­ra­toa­re de accidente rutiere. În cele două zile, au fost constatate 10 infracţiuni şi aplicate 616 con­travenţii, în valoare totală de 149.020 lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: