Du-te la...

ANGAJĂM!

Încărcător-descărcător pe platforma chimică.

Salariu de până la 2300 lei net

Telefon 0756120383

Curierul de Vâlcea pe YouTubeRSS Feed

14 noiembrie 2018

16 octombrie – Ziua Mondială a Alimentaţiei


Ziua Mondială a Alimentației (ZMA) este sărbătorită în fiecare an în toată lumea pe data de 16 octombrie, marcând și celebrarea înființării în 1945 a Organizației Mondiale pentru Alimentație și Agricultură, structură ce aparține de ONU. Ziua Mondială a Alimentaţiei are scopul de a sensi­biliza opinia publică internaţională asupra problemei foametei şi a malnutriţiei în lume şi are ca obiectiv principal combaterea acestui feno­men la nivel global, prin implicarea a cât mai multor persoane.

Din anul 1981, această zi a adoptat o temă diferită în fiecare an, pentru a evidenția zonele agriculturii spre care trebuie să-și direcționeze activitățile prioritare. În mod natural, temele anuale se învârt în principal în jurul agriculturii, alături de educație și sănătate, deoarece doar prin acor­darea unei atenții deosebite acestui do­meniu, se va rezolva ceva pe ter­men lung, în toate colțurile lumii.

Tema din acest an, propusă de FAO pentru ZMA 2013 este “Sisteme alimentare durabile, pentru Securitate Alimentară şi Nutriţie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentarii

mesaj(e)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole de la Uncategorized

%d blogeri au apreciat: